Total de visualitzacions de pàgina:

26 de des. 2011

EL MÓN EN UN SEGON


MARTINS, Isabel Minhós. Cor de mare. [Coração de Mãe]. Trad. Neus Aymerich. Il·lust. Bernardo Carvalho. Barcelona: Libros del Zorro Rojo, 2010. ISBN 13: 978-84-92412-49-5




Sinopsi / Sinopse:

El món en un segon és una història marc en què el fil conductor mou les agulles d’un rellotge qualsevol. En aquest conte, les narracions s’encavalquen entre les seves pàgines passant per tot el planeta. Aquest llibre mostra la diversitat, els diferents costums, els esdeveniments i les formes de vida a la Terra: mostra el món sencer sota el color d’una manta càlida i confortable que abriga i que ens recorda que el temps passa igual per a tots els seus habitants.


Sobre l’autora / Sobre a autora:

Isabel Minhós Martins (Lisboa, 1974) és llicenciada en Disseny i Comunicació per la Facultat de Belles Arts de Lisboa. L’any 1999 funda Planeta Tangerina, un estudi especialitzat en programes pedagògics que desenvolupa textos per a revistes infantils, guions de còmic, pel·lícules d’animació i continguts educatius. Més tard, Planeta Tangerina es converteix en una editorial especialitzada en la creació de llibres àlbum per a nens, on Isabel Martins hi publica diversos llibres.


Més informació / Mais informações em:

http://www.planetatangerina.com/pt/autores/isabel-minhos-martins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.